Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çanta çaldırdığını görmek

Rüyada çanta çaldırdığını görmek

Rüyada çanta çaldırdığını görmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada çanta çaldırdığını gördüyseniz:

  • Kayıplar veya hırsızlıklar yaşanabilir.

Rüyada çanta çaldırmak görmek hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına yorulur.

Rüyada çantadan para çalmak hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine yorulur.

Rüyada para çantasını çaldırmak kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, idealist kimse olacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine alamet eder.

Rüyada çantanın içindekileri çaldırmak aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, hastalıklarının düzeleceğine işaret eder.

Rüyada bir çanta dolusu para çalmak sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, dertlerinin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada çanta çaldığını görmek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine yorulur.

Rüyada kol çantasını çaldırmak onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına inanılır.

Rüyada beyaz çanta çalmak yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments