Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çanta çaldığını görmek

Rüyada çanta çaldığını görmek

Rüyada çanta çaldığını görmek aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, sevinçli haberler alınacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada çanta çaldığını gördüyseniz:

  • Romantizm size iyi gelecek.

Rüyada çantadan para çalmak hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, makam ve söz sahibi olacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çantasını çaldırmak bekârlığına da veda edeceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine işarettir.

Rüyada çantayı çaldırmak kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, çekilen hasretin biteceğine, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine yorulur.

Rüyada bir çanta dolusu para çalmak kısmetlerin çoğalacağına, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada para çantasını çaldırmak işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına delalettir.

Rüyada para çantası çaldırmak ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada çanta çaldırmak görmek işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, doğru kararların alınacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz çanta çalmak buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments