Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz çanta çalmak

Rüyada beyaz çanta çalmak

Rüyada beyaz çanta çalmak can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, malların çoğalacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, sağlıklı ve zinde olacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz çanta çalmak gördüyseniz:

  • Baskı altında dağılmamaya veya çok fazla şey üstlenmemeye çalışmalısınız.

Rüyada beyaz çanta çalmak maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada çanta çaldığını görmek yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına delalet eder.

Rüyada çantadan para çaldırmak bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Rüyada çanta çaldırdığını görmek sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına işaret eder.

Rüyada çantasından para çaldığını görmek rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada bir çanta dolusu para çalmak kişinin hayat sevincinin artacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah çanta çaldırmak maddi zarara uğrayacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada çantayı çaldırmak bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments