Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cansu görmek

Rüyada cansu görmek

Rüyada cansu görmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına işarettir.

Rüyada cansu gördüyseniz:

  • Yaratıcı yönünüzü kullanabileceğiniz fırsatlar yakalamaya çalışın.

Rüyada ölmüş kişinin canlandığını görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına işaret eder.

Rüyada can simidi görmek alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına inanılır.

Rüyada denizden can kurtarmak rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birini can verirken görmek aile bireylerinden biri ile tartışacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına işaret etmektedir.

Rüyada cantık görmek şifa bulacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına tabir olunur.

Rüyada ölü birinin can çekiştiğini görmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına işarettir.

Rüyada ölünün can çekiştiğini görmek ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, ortak bir noktada bulaşamayacağına işarettir.

Rüyada canli balik tutmak neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, işsiz kalmaya, hastalıklarını yenmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments