Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı yayın görmek

Rüyada canlı yayın görmek

Rüyada canlı yayın görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, yeni iş kollarına girileceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada canlı yayın gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız biraz durulabilir.

Rüyada canlı yayın görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yayın balığı görmek kazancın devamlı olacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yayın balığı tutmak yıpranacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına yorulur.

Rüyada yayın balığı yakalamak kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine rivayet eder.

Rüyada büyük yayın balığı görmek tüm özlemini gidereceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük canlı balık tutmak kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına delalet etmektedir.

Rüyada canlı kurbağa yemek kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına işarettir.

Rüyada yeni ölen birini canlı görmek büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments