Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın perde görmek

Rüyada altın perde görmek

Rüyada altın perde görmek akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, istediği projeleri yapamayacağına, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın perde gördüyseniz:

  • Beklenmedik kazançlarınız olabilir.

Rüyada altın sarısı perde görmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına delalet eder.

Rüyada altın perde görmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada yırtılmış perde görmek tövbelerin kabul olacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine yorulur.

Rüyada beyaz tül perde görmek bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine inanılır.

Rüyada perde dükkanı görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada perde diktiğini görmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına işarettir.

Rüyada perde arkasından bakmak sorun yaratan olayların yakında biteceğine, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına delalettir.

Rüyada kapalı perde görmek iç dünyasında rahata kavuşacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, hayatını yoluna sokacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments