Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bulmak ve paylaşmak

Rüyada altın bulmak ve paylaşmak

Rüyada altın bulmak ve paylaşmak atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın bulmak ve paylaşmak gördüyseniz:

  • Yeni fikirler karlı girişimlere dönüşebilir.

Rüyada altın bulmak ve paylaşmak hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada altın bulup paylaşmak çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına rivayet eder.

Rüyada altın paylaşmak hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine delalettir.

Rüyada elmayı paylaşmak aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine yorulmaktadır.

Rüyada un paylaşmak hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, alın terinin karşılığını alacağına delalettir.

Rüyada biriyle ekmeğini paylaşmak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada çikolata paylaşmak büyük fırsatlar elde edeceğine, hastalıklarından kurtulacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına delalettir.

Rüyada mal paylaşmak çıkılan yolculukların şans getireceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments