Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurlu suda görmek

Rüyada çamurlu suda görmek

Rüyada çamurlu suda görmek kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada çamurlu suda gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğinizden daha fazlasına talip olabilirsiniz.

Rüyada çamurlu suda yıkanmak iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına delalettir.

Rüyada çamurlu suda timsah görmek işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada çamurlu suda yürümek atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına tabir olunur.

Rüyada çamurlu suda olmak zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada çamurlu suda koşmak iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, işinin gücünün yaver gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada çamurlu suda yüzdüğünü görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada çamurlu suda yüzmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada çamurlu suda görmek bir anda atılıma geçeceğine, iyilik görüleceğine, elindeki imkânları seferber edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments