Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurlu eli yıkamak

Rüyada çamurlu eli yıkamak

Rüyada çamurlu eli yıkamak hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, işten yana şansının açık olacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çamurlu eli yıkamak gördüyseniz:

  • Başkalarından onay veya yardım beklemeden hareket etmeniz, onay ya da destek bekleyerek harekete geçmenizden daha fazla işe yarayabilir.

Rüyada elindeki çamuru yıkamak çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada çamurlu eli yıkamak özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, maddi durumun düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çamurlu elini yıkamak hasret giderileceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, günahlarından tövbe etmeye delalet etmektedir.

Rüyada çamurlu suda el yıkamak çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına inanılır.

Rüyada çamurlu ellerini yıkamak onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, müjdeli bir haber alacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına delalettir.

Rüyada elini çamurla yıkamak yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine tabir olunur.

Rüyada çamurlu yeri yıkamak verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, çok büyük adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada çamurlu ayağı yıkamak müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments