Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurlu dağ görmek

Rüyada çamurlu dağ görmek

Rüyada çamurlu dağ görmek de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, mal ve para biriktireceğine, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, onu dinleyeceğine inanılır.

Rüyada çamurlu dağ gördüyseniz:

  • Bazı teklifler göründüğü gibi olmayabilir.

Rüyada çamurlu dağ görmek sorunları başarıyla çözmeye, başarı ve zenginlik getireceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada dağ keçisi kesmek insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, nahoş sözler işiteceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada dağa ev yapmak bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada dağlara tırmanmak sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine işaret eder.

Rüyada yeşil dağa tırmanmak özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına işarettir.

Rüyada dağ yamacı görmek hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine delalettir.

Rüyada cudi dağını görmek sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine tabir olunur.

Rüyada dağdan taş düştüğünü görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments