Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamura oturmak

Rüyada çamura oturmak

Rüyada çamura oturmak çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, edilen duaların kabul edileceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada çamura oturmak gördüyseniz:

  • İlişkileriniz beklenmedik değişimlere maruz kalabilir.

Rüyada çamurun üstüne oturmak herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamurda oturmak sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına yorulur.

Rüyada çamurun içinde oturmak ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine delalet eder.

Rüyada çamura oturmak verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada çamurlara bulanmak kişinin yasa düşeceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada çamurda boğulmak parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına işarettir.

Rüyada çamurlu göle girmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına inanılır.

Rüyada evi çamurlu görmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments