Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada caminin halılarını görmek

Rüyada caminin halılarını görmek

Rüyada caminin halılarını görmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada caminin halılarını gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereken takdiri görmediğinizi düşünebilirsiniz.

Rüyada camiye halı almak prestij sahibi olunacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada caminin halılarını görmek üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, başarısının artacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada camiye halı görmek işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına tabir olunur.

Rüyada cami halısı görmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada camiye halı sermek verilen bütün emeklerin heba olacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada cami halılarını yıkamak bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada camiye halı vermek mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada halıya su dökmek gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments