Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami halısı görmek

Rüyada cami halısı görmek

Rüyada cami halısı görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, büyük başarıya ulaşılacağına inanılır.

Rüyada cami halısı gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız, geçmişin hatırını hiçe sayarak sizi kötü şekilde kırabilir.

Rüyada cami halısı görmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada camiye halı görmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, şükredeceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına inanılır.

Rüyada cami halılarını yıkamak sıkıntıya düşüreceğine, karlı işlere gireceğine, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına işarettir.

Rüyada caminin halılarını görmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına alamet eder.

Rüyada camiye halı sermek sorunların çözüm bulacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada camiye halı almak hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada camiye halı vermek yokluğa, darlığa düşeceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine delalettir.

Rüyada denizde halı görmek uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments