Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camide yeşil halı görmek

Rüyada camide yeşil halı görmek

Rüyada camide yeşil halı görmek bir sebeple çok zarar göreceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, her zaman kötülük için çalışacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine rivayet eder.

Rüyada camide yeşil halı gördüyseniz:

  • Bir çok olumsuzluktan da kurtuluyorsunuz.

Rüyada camide yeşil halı görmek mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada camide halı görmek sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine delalettir.

Rüyada camiden halı almak işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, vefalı bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada camide halı yıkamak eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, neredeyse kahrolacağına, mutluluğunun katlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada camide yeşil ışık görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil halı silmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine delalet eder.

Rüyada yeşil renk halı görmek daha iyi anlaşır olacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil halıda yürümek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments