Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camide oturmak

Rüyada camide oturmak

Rüyada camide oturmak duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, konuşmaz olacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada camide oturmak gördüyseniz:

  • Yeni tarzlar, kitaplar veya sanatçılar ilginizi çekebilir.

Rüyada camide oturmak yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine yorulur.

Rüyada camide evliya görmek sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada camide uzanmak iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada camide namaz kılan görmek dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada camide toplanmak çok daha büyük işlere gireceğine, sinirlerinin yıpranacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına delalet etmektedir.

Rüyada camide kılıç görmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine delalet eder.

Rüyada camide saf tutmak kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada camide tesbih çekmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments