Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami yıkılması görmek

Rüyada cami yıkılması görmek

Rüyada cami yıkılması görmek akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, eğer işsizse iş bulacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine delalettir.

Rüyada cami yıkılması gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya gayrimenkul başlığı altında incelenebilecek konulara sabırla yaklaşmalısınız.

Rüyada cami yıkılması görmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada caminin minaresinin yıkıldığını görmek bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yıkılmış cami görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına tabir olunur.

Rüyada yıkılan cami minaresi görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada caminin yıkılması görmek iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına inanılır.

Rüyada caminin yıkılmasını görmek azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine alamet eder.

Rüyada camiyi yıkılmış görmek kendisinin de bu duruma kırılacağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine yorulur.

Rüyada cami yıkıldığını görmek maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine, saygınlık göreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments