Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada caminin yıkılmasını görmek

Rüyada caminin yıkılmasını görmek

Rüyada caminin yıkılmasını görmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, cesaret ve inançla hareket edeceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada caminin yıkılmasını gördüyseniz:

  • Demoralize olmak yerine, keyfini çıkartacağınız taraflara yönelmelisiniz.

Rüyada yıkılan cami minaresi görmek nahoş sözler işiteceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına yorulur.

Rüyada caminin yıkılması görmek çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına alamet eder.

Rüyada camiinin yıkıldığını görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada camilerin yıkıldığını görmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada camiyi yıkılmış görmek işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına delalettir.

Rüyada caminin minaresinin yıkıldığını görmek pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine yorulur.

Rüyada yıkılmış cami görmek daha iyi bir eve çıkılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine işaret eder.

Rüyada yıkılan camii görmek şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kredi çekileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments