Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami satın almak

Rüyada cami satın almak

Rüyada cami satın almak hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine alamet eder.

Rüyada cami satın almak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınıza bir araya gelebilir, programlar yapabilir veya eski tanıdıklarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada cami satın aldığını görmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Rüyada cami satın almak mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, hatalarından erken döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada camii satın almak maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına alamet eder.

Rüyada cami ve imam görmek ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz kenarında cami görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına rivayet eder.

Rüyada caminin ışıklarını görmek hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, problemlerinin çözüleceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine tabir olunur.

Rüyada camiyi pislemek düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Rüyada caminin önünde namaz kılmak kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments