Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami içine girmek

Rüyada cami içine girmek

Rüyada cami içine girmek yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, çalıştığı yerde amir olacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına işaret eder.

Rüyada cami içine girmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerin yanında yer almanız durumunda size olan sevgilerinin her zamankinden çok olacağını görebilirsiniz.

Rüyada sevgiliyle camiye girmek zorlukların ve engellerin aşılacağına, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada büyük camiye girmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine işarettir.

Rüyada camiye girmek namaz kılmak hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinle camiye girmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına delalet eder.

Rüyada camiye ayakkabıyla girmek hayırlı insanlar ile tanışılacağına, verimli olacak işler yapacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına delalet eder.

Rüyada camiye cenabet girmek sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada cami içine girmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine delalet eder.

Rüyada abdestsiz camiye girmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments