Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camiye ayakkabıyla girmek

Rüyada camiye ayakkabıyla girmek

Rüyada camiye ayakkabıyla girmek ona dört elle gönülden bağlanacağına, özel hayatının renkleneceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, işinin yoluna gireceğine, pişmanlığa, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine işarettir.

Rüyada camiye ayakkabıyla girmek gördüyseniz:

  • Aile fertlerinizden birisinin ya da bir yakınınızın ciddi bir rahatsızlığı da olabilir.

Rüyada camiye ayakkabıyla girmek geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına delalet etmektedir.

Rüyada adetliyken camiye girmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada cami bahçesine girmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada abdestsiz camiye girmek öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, darlık içine düşeceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada babayla camiye girmek sevdiği kişiden de ayrılacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada abdest almak camiye girmek karlı ortaklıklara gireceğine, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada caminin içine girmek kişinin elindekilerinden de olacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, eşlerin ayrılacağına işaret eder.

Rüyada camiye girmek önemli bir lider haline geleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, eşler arasına kara kedi gireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments