Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami havuzu görmek

Rüyada cami havuzu görmek

Rüyada cami havuzu görmek dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, yuva kuracağına, onlardan fayda göreceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine inanılır.

Rüyada cami havuzu gördüyseniz:

  • Bazı konuları zorlamak aslında niyetlenilmemiş olan pek çok sonuç doğurabilir.

Rüyada caminin içinde havuz görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, zahmetli işlerle uğraaşılacağına alamet eder.

Rüyada cami havuzu görmek ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, parasını ve işini kaybedeceğine delalettir.

Rüyada cami içinde havuz görmek eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, sözünde duracağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına inanılır.

Rüyada havuzlu cami görmek onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına işarettir.

Rüyada temiz bir havuzda yüzmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, büyük bir aşk yaşayacağına, diplomalarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada havuzun içine düşmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına tabir olunur.

Rüyada havuz yüzdüğünü görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, işten yana şansının açık olacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin önünde havuz görmek kalbini kıracağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments