Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami aramak

Rüyada cami aramak

Rüyada cami aramak işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, muradınıza ereceğinize işaret etmektedir.

Rüyada cami aramak gördüyseniz:

  • Tüm dikkatinize rağmen bazı hatalar söz konusu olabilir veya aşırı detaycılık nedeniyle bazı problemler yaşanabilir.

Rüyada cami aramak bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada namaz kılmak için cami aramak aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada cami ve kiliseyi bir arada görmek edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına alamet eder.

Rüyada camii aramak dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine işarettir.

Rüyada anne ve babayı bir arada görmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi evini aramak ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada terliğin tekini aramak karısının çok mutlu olacağına, aç kalacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birinin mezarını aramak parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments