Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam vazo almak

Rüyada cam vazo almak

Rüyada cam vazo almak sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, uzaktan haberler işiteceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada cam vazo almak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiyi eleştirmeye kalktığınızda kendinizi kontrol edemeyip kırıcı sözler sarfedebilirsiniz.

Rüyada büyük cam vazo görmek iş için gurbete gidileceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada cam vazo kırmak kişinin sıkıntıların artacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine alamet eder.

Rüyada cam vazolar görmek çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil cam vazo görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi cam vazo görmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam vazo almak patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık cam vazo görmek zorlukların yakın zamanda biteceğine, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine delalet eder.

Rüyada cam vazoda çiçek görmek kazancın artmasına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, birçok kişiye yardım edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments