Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camdan bakmak

Rüyada camdan bakmak

Rüyada camdan bakmak sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, başarılarının artacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, sağlık sorunlarının artacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada camdan bakmak gördüyseniz:

  • Aşırılıklar zarar verebilir.

Rüyada yüksek camdan bakmak bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, karın artacağına alamet eder.

Rüyada camdan iceri bakmak alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, gelirin tükeneceğine, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada camdan dışarı bakmak şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada cama bakmak ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına alamet eder.

Rüyada camdan bakmak geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına rivayet eder.

Rüyada camdan birine bakmak kazancında artış olacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, pişman olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gece camdan bakmak işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine alamet eder.

Rüyada camdan aşağı bakmak rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, hileye, fesada bulaşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments