Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cama bakmak

Rüyada cama bakmak

Rüyada cama bakmak tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada cama bakmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle fikirleriniz birbirinden oldukça farklı olabilir ya da olaylara farklı açılardan yaklaşıyor olabilirsiniz.

Rüyada yüksek camdan bakmak bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğine camdan bakmak daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine delalet eder.

Rüyada camdan iceri bakmak kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına alamet eder.

Rüyada gece camdan bakmak işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, mallarının eksileceğine işarettir.

Rüyada cama bakmak kavgalı durumların nihayete ereceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada camdan bakmak verilen  sözlerin tutulacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada araba camından bakmak eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada camdan cama bakmak duygusallığın ön plana çıkacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, başarıya giden yolların açık olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments