Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamaşır teli görmek

Rüyada çamaşır teli görmek

Rüyada çamaşır teli görmek prestij kaybı yaşanacağına, işinden ve parasından olacağına, kısmetlerin artacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, başarının garantileneceğine delalet eder.

Rüyada çamaşır teli gördüyseniz:

  • Oldukça iyimsersiniz.

Rüyada telde çamaşır görmek kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına delalet etmektedir.

Rüyada telde asılı çamaşır görmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına işarettir.

Rüyada telde çamaşır asılı görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada çamaşır teli görmek uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada telden çamaşır toplamak başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına alamet eder.

Rüyada tele çamaşır asmak yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada tel etmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, göreceği destekten dolayı moral bulacağına tabir olunur.

Rüyada dikenli telden geçmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments