Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iç çamaşırıyla koşmak

Rüyada iç çamaşırıyla koşmak

Rüyada iç çamaşırıyla koşmak dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, anne baba duası alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine rivayet eder.

Rüyada iç çamaşırıyla koşmak gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleri, girişimler ya da ilişkiler bitme noktasına gelirken, bazıları da yepyeni ufuklara açılabilir.

Rüyada iç çamaşırıyla koşmak işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına, sağlığının da bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı iç çamaşırı görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine tabir olunur.

Rüyada erkek iç çamaşırı yıkamak bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada iç çamaşırı koklamak ne yapacağını şaşıracağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine inanılır.

Rüyada iç çamaşırını kirli görmek zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine tabir olunur.

Rüyada yırtık iç çamaşır görmek mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına işaret eder.

Rüyada iç çamaşırı toplamak işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, güzel ve mutlu günler yaşayacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirli iç çamaşırı yıkamak borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments