Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamaşır ipinde çamaşır görmek

Rüyada çamaşır ipinde çamaşır görmek

Rüyada çamaşır ipinde çamaşır görmek sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına delalet eder.

Rüyada çamaşır ipinde çamaşır gördüyseniz:

  • Zaman zaman eşinizi rahatsız edebilecek tutumlar takınabilirsiniz.

Rüyada ipte beyaz çamaşır görmek iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ipe çamaşır astığını görmek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, sevdiği kişilere yardımcı olacağına, mal ve para sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ipte serili çamaşır görmek gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, hayatında yeni ufuklar açacağına, kötülüklerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çamaşır ipi asmak gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, yeni bir ortama gireceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ipte asılı yıkanmış çamaşır görmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, yolunda gideceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ipte çamaşır görmek daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, yaşamının da düzene gireceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada ipte asılı çamaşır görmek işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ipe serilmiş çamaşır görmek büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments