Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ipte asılı çamaşır görmek

Rüyada ipte asılı çamaşır görmek

Rüyada ipte asılı çamaşır görmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, çok büyük yenilikler yapacağına, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına inanılır.

Rüyada ipte asılı çamaşır gördüyseniz:

  • Yolculuk yapmanız ya da yolculuk özlemleri duymanız olasıdır.

Rüyada ipe asılmış çamaşırlar görmek sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ipe asılmış çamaşır görmek pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, yönetici makamına oturacağına rivayet eder.

Rüyada ipte asılı beyaz çamaşır görmek sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına yorulur.

Rüyada ipe asılı çamaşır görmek geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada ipte asılı yıkanmış çamaşır görmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, borca batacağına delalet eder.

Rüyada ipte asılı çamaşırlar görmek esenlik bulup, hafifleyeceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ipte asılı çamaşır görmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, malının ve parasının ziyan olacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ipte çamaşır asılı görmek uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, dolayısıyla geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Sahra

Merhaba rüyamda ölen annemi gördüm ilk oturduğumuz gecekondunun orda onlarda kalmışım bi süre sonra toplanmaya başlıyorum annem kıyafetlerimi yıkamış asmış kimi kuru kimi yaş topluyorum babamda var rüyamda biraz sinirleniyorum niye hepsini yıkadı diye mutfak eşyasıda getirmişim onlarıda toplamaya çalışıyorum iki valiz var annem hiç konuşmuyor rüyamda ilginç olan çamaşırlar okadar çokki ve kimi ipte asılı kimi ağaçta yüksekte