Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cama tırmanmak

Rüyada cama tırmanmak

Rüyada cama tırmanmak yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada cama tırmanmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, sosyal yaşamınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda gizli yürütülen çalışmalar yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada cama tırmanmak işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine inanılır.

Rüyada yüksek bi yere tırmanmak hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine işarettir.

Rüyada çınar ağacına tırmanmak ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dik yamaç tırmanmak yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına işaret etmektedir.

Rüyada halatla tırmanmak atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yamaç tırmanmak maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada dereden tırmanmak yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, korkularından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dik yere tırmanmak fakirliğinin biteceğine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments