Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çam tohumu görmek

Rüyada çam tohumu görmek

Rüyada çam tohumu görmek aydınlanacağına, sorunlarını aşacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, alım gücünü yitireceğine, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çam tohumu gördüyseniz:

  • İşleri kendi bildiğiniz yöntemlerle ele almaya özel önem vermeniz gerekiyor.

Rüyada çam tohumu görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine tabir olunur.

Rüyada çam ağacını yanarken görmek aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çam ağacına çıktığını görmek anlaşmazlıkların biteceğine, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Rüyada çam ağacından düşmek hayallerine ulaşacağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına delalettir.

Rüyada çam dalı koparmak kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada kabak tohumu ekmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şeftali tohumu görmek zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına işaret eder.

Rüyada maydanoz tohumu görmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, herkesin desteğinin alınacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments