Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam fincan görmek

Rüyada cam fincan görmek

Rüyada cam fincan görmek sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, hobilerine eğileceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine delalet eder.

Rüyada cam fincan gördüyseniz:

  • Ateşe yaklaşırken yanıcı veya yakıcı madde taşımadığınızdan emin olmanızda fayda var.

Rüyada cam fincan görmek şeytana uyacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük fincan görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada kahve fincanında kalp görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada porselen fincan görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kahve fincan takımı görmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına, işlerin yeni kapılar açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolu kahve fincanı görmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına inanılır.

Rüyada beyaz boş fincan görmek gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına rivayet eder.

Rüyada tepside kahve fincanı görmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, kalp kırmayacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments