Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çalışmayan silah görmek

Rüyada çalışmayan silah görmek

Rüyada çalışmayan silah görmek hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çalışmayan silah gördüyseniz:

  • Fiziksel aktiviteler stresi azaltabilir.

Rüyada silahla öldürülmeye çalışılmak fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına inanılır.

Rüyada silahla vurulmaya çalışılmak kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada çalışmayan silah görmek mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine işaret eder.

Rüyada eşinin çalıştığını görmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada ders çalışan görmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, Allah’ın sevgisini kazanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çalıp oynamak başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada ders çalışanı görmek ikisinin de çok rahat edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada paranızın çalındığını görmek ele geçen kazancın günden güne azalacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments