Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çalışmayan saat görmek

Rüyada çalışmayan saat görmek

Rüyada çalışmayan saat görmek iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, onunla üzülüp, ağlayacağına, yarardan çok zarar getireceğine, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine yorulur.

Rüyada çalışmayan saat gördüyseniz:

  • Sadece dinleyici konumunda olmanız yeterli olabilir.

Rüyada çalışmayan saat görmek ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, eşlerin boşanacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine alamet eder.

Rüyada saatinin çalındığını görmek sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, eşe dosta yardım edileceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada çalışan saat görmek Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada saatin çalındığını görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada ayakkabısının çalındığını görmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin çalıştığını görmek hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada hastanede hemşire olarak çalıştığını görmek yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çalıştığı işi görmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments