Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin çalıştığını görmek

Rüyada birinin çalıştığını görmek

Rüyada birinin çalıştığını görmek hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, makam ve söz sahibi olacağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin çalıştığını gördüyseniz:

  • Ticaret, alım satım, reklam, bilişim, pazarlama konularında görüşmeler artabilir.

Rüyada çalışan insanlar görmek bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada eşyaları çalınmak uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, insanlardan uzaklaşacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının çalıştığını görmek yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına delalettir.

Rüyada eczanede çalıştığını görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski işinde çalıştığını görmek hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Rüyada çalıştığın işyerini görmek gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin ısırmaya çalıştığını görmek böylece hayatının da düzene gireceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada cüzdanın çalınmasını görmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments