Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir malının çalındığını görmek

Rüyada bir malının çalındığını görmek

Rüyada bir malının çalındığını görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine delalet eder.

Rüyada bir malının çalındığını gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla talebi olan kişilerden uzak durun.

Rüyada mallarının çalındığını görmek çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bir malının çalındığını görmek konfor içinde olacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, işlerinin tutacağına rivayet eder.

Rüyada malın çalındığını görmek çok mutlu olunacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada çalınan malı geri almak tüm düzenin alt üst olacağına, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada malın çalınması görmek kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, diplomalarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada malın çalınmasını görmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına tabir olunur.

Rüyada malı çalınmak vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, büyük sıkıntılar içine gireceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada malının çalınmasını görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments