Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi çakmak görmek

Rüyada mavi çakmak görmek

Rüyada mavi çakmak görmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, bir takım sorunlar çıkacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine tabir olunur.

Rüyada mavi çakmak gördüyseniz:

  • Farkında olmadan her zamankinden fazla yiyerek rahatsızlanmanız mümkündür.

Rüyada mavi çakmak görmek kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada çakmak ateşi görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çakmakla oynamak büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada çakmak çaktığını görmek kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada çakmak söndürmek zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında başarılı olmaya, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işaret eder.

Rüyada birine çakmak vermek hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çakmakla ateş yakmak dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık çakmak paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments