Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çakmak bulmak

Rüyada çakmak bulmak

Rüyada çakmak bulmak canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çakmak bulmak gördüyseniz:

  • Yeni bir takım ortklıklara girebillir değişik iş alanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada çakmak bulmak maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına inanılır.

Rüyada sigara ve çakmak görmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın çakmak çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada çakmak aldığını görmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, rızkın genişlemesine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada çakmak görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına işarettir.

Rüyada vida çakmak hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, iç huzurunun yerinde olacağına delalettir.

Rüyada beyaz çakmak görmek üzgün ve hasta olacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çakmak ateş görmek pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments