Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze badem yemek

Rüyada taze badem yemek

Rüyada taze badem yemek işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına alamet etmektedir.

Rüyada taze badem yemek gördüyseniz:

  • Sürüncemeli tartışmalardan kaçının.

Rüyada taze badem yemek mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada taze badem görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuzlu badem yemek böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına delalettir.

Rüyada yaş badem yemek hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru badem yemek görmek hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada badem fıstık yemek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil badem yemek bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada badem ceviz yemek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments