Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğanlı kıyma görmek

Rüyada soğanlı kıyma görmek

Rüyada soğanlı kıyma görmek kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, şeref ve haysiyetin artacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada soğanlı kıyma gördüyseniz:

  • Evinizden kaynaklanan bazı rahatsızlıklarınız olabilir.

Rüyada soğanlı kıyma görmek çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına işarettir.

Rüyada kasaptan kıyma almak söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıyma yıkamak güzel bir birlikteliğe başlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine alamet eder.

Rüyada çiğ et kıyma görmek patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıymalı gözleme yemek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıymalı yumurta görmek maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada kıymalı börek almak kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıyma et görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, girilen yolda zarar edileceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments