Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kesesi görmek

Rüyada altın kesesi görmek

Rüyada altın kesesi görmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, gün sayacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına rivayet eder.

Rüyada altın kesesi gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz bazı tahminleriniz konusunda size yardım edebilir veya belli bir konuya beklenmedik bir çözüm bulunmasını sağlayabilir.

Rüyada altın kese görmek moral ve sermaye kaybedeceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bir kese altın almak kötü halden iyi hale geçeceğine, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine tabir olunur.

Rüyada kese altın görmek mal ve rızkın çoğalmasına, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın kesesi görmek yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına delalet eder.

Rüyada bir kese altın görmek manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına yorulur.

Rüyada kese dolusu altın görmek koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına işarettir.

Rüyada bi kese altın görmek huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına delalettir.

Rüyada kırmızı kese içinde altın görmek kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments