Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bi kese altın görmek

Rüyada bi kese altın görmek

Rüyada bi kese altın görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına inanılır.

Rüyada bi kese altın gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı doğru şekilde kullandığınız, doğru tavırlar sergilediğinizi veya karlı işler yaptığınızı düşünüyor, emin olamıyor olabilirsiniz.

Rüyada altın kese görmek özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, bolluğun ve bereketin artacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına tabir olunur.

Rüyada kese altın görmek kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, rahatlığa ereceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine rivayet eder.

Rüyada bir kese altın almak maddi sıkıntılarından kurtulacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına rivayet eder.

Rüyada bir kese altın görmek hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, iyi bir patron olacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına yorulur.

Rüyada altın dolu kese görmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada bi kese altın görmek hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine işarettir.

Rüyada kırmızı kese içinde altın görmek davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine yorulur.

Rüyada altın kesesi görmek işlerin kara geçeceğine, rahat bir hayat sürüleceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments