Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzdolabında domates görmek

Rüyada buzdolabında domates görmek

Rüyada buzdolabında domates görmek hayırlı kapılar açılacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına delalet eder.

Rüyada buzdolabında domates gördüyseniz:

  • Entelektüel zevklerinizi geliştirmek için etkinliklerde bulunmalı, aktif olmalısınız.

Rüyada buzdolabında domates görmek başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, güzel günler görüleceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada buzdolabından yiyecek almak işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına tabir olunur.

Rüyada buzdolabına yemek koymak sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine delalettir.

Rüyada buzdolabında yılan görmek ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, kazancın ikiye katlanacağına işaret eder.

Rüyada buzdolabına girmek yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada boş buzdolabı görmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına delalet eder.

Rüyada gri buzdolabı görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada buzdolabının bozulduğunu görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments