Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kepçe görmek

Rüyada altın kepçe görmek

Rüyada altın kepçe görmek tasaların ve üzüntülerin biteceğine, iyilik görüleceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, istediği yola çıkacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına işarettir.

Rüyada altın kepçe gördüyseniz:

  • Bazı konularda kafanız karışabilir veya kendinizi kaybolmuş gibi hissedebilirsiniz.

Rüyada altın kepçe görmek kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kepçe altında kalmak bereketin artacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahta kepçe görmek kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, şansının ve bahtının açık olacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine işarettir.

Rüyada dozer kepçesi görmek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, çok rahat bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kepçeyle balık tutmak çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine delalet eder.

Rüyada kepçeyle toprak kazmak maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına delalettir.

Rüyada kepçeyle ev yıkmak başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına alamet eder.

Rüyada kamyon kepçe görmek maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments