Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzda yürümek

Rüyada buzda yürümek

Rüyada buzda yürümek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına işaret eder.

Rüyada buzda yürümek gördüyseniz:

  • İstikrarlı bir gelecek kurmanıza veya yeteneklerinizi daha verimli değerlendirmenize katkısı olacak evraklarınızı ya da kağıt üzerinde ki işleri korumalısınız.

Rüyada buzlu su üzerinde yürümek sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada buzda yürüdüğünü görmek sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, kalbinin küt küt edeceğine, zorluklarının kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada buzlu denizde yürümek müjdeli haberler alınacağına, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine işaret eder.

Rüyada karlı buzlu yolda yürümek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, gelişiminin hız kazanacağına, hidayete ermeyi de başaracağına alamet eder.

Rüyada buz tutmuş yolda yürümek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına yorulur.

Rüyada buzlu karda yürümek barış için adım atacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, kazancını katbekat arttıracağına delalet etmektedir.

Rüyada buz tutmuş gölde yürümek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, aşkının da kalıcı olacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buzlu yolda yürümek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments