Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karlı buz görmek

Rüyada karlı buz görmek

Rüyada karlı buz görmek malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada karlı buz gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizin veya ortaklıklarınızın düzenlenmesi gerekiyor.

Rüyada karlı buz görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına alamet eder.

Rüyada buzlu kar görmek onlara değer vereceğine, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine inanılır.

Rüyada karlı buzlu dağ görmek can sıkıcı haberler almaya, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karlı ve buzlu yolda yürümek o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine delalettir.

Rüyada kar ve buz görmek hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, bir şeyden sorumlu tutulduğuna, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına delalet etmektedir.

Rüyada buz ve kar görmek bir süre bu duruma çare bulamayacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına delalettir.

Rüyada karlı buzlu yolda yürümek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karlı buzlu yol görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments