Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük yıldız görmek

Rüyada büyük yıldız görmek

Rüyada büyük yıldız görmek iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, yanlışlara düşeceğine, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük yıldız gördüyseniz:

  • Yakınınızdaki kişiler, konunun muhatapları ya da meslektaşlarınızla mevcut durumlara bakış açınız taban tabana farklı olabilir.

Rüyada büyük ayı yıldızını görmek rakiplerine karşı güç elde edeceğine, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Rüyada büyük ayı yıldızı görmek işlerinin çok iyi gideceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük deniz yıldızı görmek maddi olarak büyük getirisi olacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde büyük yıldız görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, verilen kararların geri çekileceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük bir yıldız görmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada büyük yıldız görmek çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyükayı takım yıldızını görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına tabir olunur.

Rüyada büyük ayı takım yıldızı görmek borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments