Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük deniz yıldızı görmek

Rüyada büyük deniz yıldızı görmek

Rüyada büyük deniz yıldızı görmek başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, talihin yüzlerine güleceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, zenginlik içinde olacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada büyük deniz yıldızı gördüyseniz:

  • Tepki vermeniz sizi artıya geçirmeyebilir.

Rüyada büyük deniz yıldızı görmek dinç kalacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine delalettir.

Rüyada büyük ayı yıldızını görmek yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına delalettir.

Rüyada büyük ayı takım yıldızı görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, gidilecek yönün belirleneceğine, yuva kuracağına işaret eder.

Rüyada büyük yıldız görmek kime gideceğine, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünde büyük yıldız görmek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, neşeli bir hayat süreceğine, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına delalet eder.

Rüyada büyük ayı yıldızı görmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada büyükayı takım yıldızını görmek başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına inanılır.

Rüyada büyük bir yıldız görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, işlerinin toparlanacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments