Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir çekirge görmek

Rüyada büyük bir çekirge görmek

Rüyada büyük bir çekirge görmek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, işlerin yoluna gireceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, maddi olarak güç kazanacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına delalettir.

Rüyada büyük bir çekirge gördüyseniz:

  • Fiziki veya metafiziksel seyahatlere açık bir aydasınız.

Rüyada büyük bir çekirge görmek dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada yeşil büyük çekirge görmek onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada büyük yeşil çekirge görmek maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına tabir olunur.

Rüyada büyük çekirge öldürmek aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, aile hayatında sevinileceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine yorulur.

Rüyada çok büyük çekirge görmek kötü günler geçireceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde çekirge görmek seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine inanılır.

Rüyada çekirgenin üstüne konduğunu görmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş çekirge görmek uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments