Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük yazma görmek

Rüyada büyük yazma görmek

Rüyada büyük yazma görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, sıkıntılarından arınacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına işarettir.

Rüyada büyük yazma gördüyseniz:

  • Belli kararlar almadan önce ortaya çıkacak şeyleri beklemenizde fayda var.

Rüyada büyük yazma görmek kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya işarettir.

Rüyada beyaz yazma almak bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine işarettir.

Rüyada başına yazma örtmek mali olarak küçüleceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi yazma takmak önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine inanılır.

Rüyada iğne oyalı yazma görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına işaret eder.

Rüyada pembe yazma örtmek alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz yazma örtmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada turuncu yazma görmek kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments